Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прес-реліз щодо участі делегації Харківської області у міжрегіональному універсальному оптово-роздрібному ярмарку "Курський Коренський ярмарок – 2010"

5 червня 2010 року офіційна делегація Харківської області на чолі з заступником голови обласної державної адміністрації Ю.А. Сапроновим, заступник голови обласної ради В.С. Казакова, райони Харківщини Богодухівський, Дергачівський, Золочівський та Чугуївський, керівники провідних підприємств області відвідають м. Свобода Золотухінського району Курської області з метою участі у 10-му ювілейному міжрегіональному універсальному оптово-роздрібному ярмарку "Курський Коренський Ярмарок - 2010".

В рамках ярмарку буде проведено презентацію експортного та інноваційно-інвестиційного потенціалу Харківської області. Експозицію регіону буде представлено інвестиційними проектами та стендами підприємств харчової та переробної промисловості Харківської області.

Крім того, під час зазначеного заходу відбудеться укладення Протоколів про встановлення побратимських зв'язків між Чугуївською районною державною адміністрацією Харківської області (Україна) та Адміністраціями Льговського та Горшеченського районів Курської області (Російська Федерація) про співробітництво у торговельно-економічній, науково-технічній та гуманітарно-культурній сферах.



В.о. начальника
Головного управління
зовнішньоекономічних зв'язків
та європейської інтеграції
облдержадміністрації І.Ю. Матюшенко