Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прес-реліз про проведення заходів до Міжнародного Дня захисту дітей

1 червня 2010 року до Міжнародного Дня захисту дітей в театральних закладах Харківської області для маленьких глядачів пройшла низка цікавих вистав:

"Золотий ключик, або пригоди Буратіно" О.Толстого (Харківський академічний театр ляльок ім. В.А.Афанасьєва);
"Подарунок" А.Ініна (Харківський обласний театр для дітей та юнацтва);
"Казки Андерсена" В.Данилевича (Харківський навчально-виховний комплекс № 179, вистава Харківського академічного театру ляльок ім. В.А.Афанасьєва);
"Пітер Пен" (Харківський академічний театр музичної комедії);
"Бременські музики" Г.Гладкова (ХНАТОБ ім. М.В.Лисенка).

Для пацієнтів дитячого відділення Інституту патології хребта та суглобів ім. М.І.Ситенка Академії медичних наук України відбулося свято-розвага Харківської обласної бібліотеки для дітей "У нас єдина планета, у нас єдина сім’я".

В Українському культурному центрі "Юність" відбувся святковий концерт "Сонячне коло".

У Харківському обласному центрі народної творчості продовжується експонування виставки дитячого образотворчого мистецтва "Україна в серці моєму".

З 1 по 5 червня 2010 року у Харківській обласній універсальній науковій бібліотеці проходитиме книжкова виставка "Права дитини : від витоків до сьогодення".

2 червня 2010 року о 11.00 у Харківській обласній бібліотеці для дітей відбудеться музичний вернісаж "Мелодії дитинства" для учнів пришкільного табору ЗОШ № 36 м. Харкова.

3 червня 2010 року о 11.00 у Харківському державному академічному українському драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка відбудеться вистава "Веселі пригоди Піфа" Н.Сікачиної.