Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Надання населенню м.Харкова субсидій готівкою на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого і рідкого пічного побутового палива за січень–квітень 2010 року

Прес–випуск
" 21 " травня 2010р.
№ 48–8/180


За даними на підставі державного статистичного спостереження ф.№ 1–субсидії (паливо) "Про надання населенню субсидій готівкою на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого і рідкого пічного побутового палива за січень–квітень 2010 року" у м.Харкові до відповідних служб звернулися 55 сімей.

З початку року призначено субсидії готівкою для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива 51 сім’ї (92,7% із числа тих, які звернулися) на суму 18,8 тис.грн.

Середня сума призначеної субсидії готівкою одній сім’ї за квітень у м.Харкові склала 425,0 грн. (по Харківській області – 358,7 грн.).

У січні–квітні 2010р. загальна сума субсидій готівкою, отриманих сім’ями для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива становила 15,6 тис.грн.

Заборгованість бюджетів з виплати готівкою субсидій на кінець квітня склала 5,5 тис.грн.




Заступник начальника Головного управління О.М.Ракітіна