Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прес-реліз про проведення Міжнародного фестивалю-конкурсу виконавців естрадної пісні "Жива вода"

21-23 травня 2010 року з метою пропаганди кращих зразків естрадної пісенної творчості, виявлення талановитих аматорів із сільських районів, підвищення їх виконавчої майстерності, творчого спілкування учасників на Дергачівщині буде проведено XVІ Міжнародний фестиваль-конкурс виконавців естрадної пісні "Жива вода".

Засновниками фестивалю є: управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації, Дергачівська районна державна адміністрація, Дергачівська районна рада.
За роки свого існування фестиваль – конкурс виконавців естрадної пісні "Жива вода" здобув величезну популярність не тільки в Харківській області, а й за її межами, і з кожним роком його популярність зростає.

Вже одинадцять років в цьому конкурсі беруть участь виконавці з Росії, а з 2007 року – і з Республіки Білорусь.

У цьогорічному фестивалі - конкурсі візьмуть участь 27 солістів та 14 ансамблів з 18 районів Харківської області, Донецька, Луганської, Черкаської областей, а також представники Курської, Бєлгородської, Орловської областей Російської Федерації та Гомельської області Республіки Білорусь.

На фестивалі-конкурсі естрадної пісні "Жива вода" всі конкурсанти мають рівні можливості перевірити свої сили, придбати досвід та знайти нових друзів.