Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Введення в дію нежитлових будівель, інженерних споруд та потужностей в Харківській області за I квартал 2010р

Згідно зі статистичною звітністю про реалізацію дозволу на виконання будівельних робіт за січень–березень 2010р. було введено в дію 10 нежитлові будівлі промислові та для надання послуг населенню. Частка вартості введених в дію нежитлових будівель, інженерних споруд та потужностей у загальному обсязі основних фондів введених по області об’єктів дорівнює 54,6% (223,0 млн.грн.).
За I квартал 2010р. завершено будівництво (реконструкцію або розширення) та введено в експлуатацію ряд виробничих потужностей, серед яких цехи з виробництва: олії та жирів рафінованих – потужністю 14,6 тис.т; конструкцій, частин конструкцій, плит, панелей та виробів аналогічних з металів чорних або алюмінію – потужністю 197,0 т; напiвфабрикатів з алюмiнiю чи алюмінієвих сплавів – потужністю 1000,0 т; котельні промислові потужністю 2094 Гкал; котельні районні потужністю 1,32 Гкал/год та інші.
Введення в експлуатацію нежитлових будівель, інженерних споруд та потужностей підприємствами та організаціями Харківської області здійснюється в основному за рахунок власних коштів підприємств. Кошти державного бюджету складають 3,2% від фактичної вартості основних фондів усіх введених по області об’єктів.





Заступник начальника
Головного управління статистики О.Г.Мамонтова