Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація про події, що стались 22.07.13 року, станом на 07:00 23.07.13 року

1.ДТП: всього - 34, травмовано - 6, загиблих – 2: , Валківський район. На автошляху «Валки – Коломак», в 17 км від с. Станичне, водій мотоцикла «Ява», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом. В наслідок ДТП загинув на місці пригоди;
-Харківський район. На трасі « Симфіропіль – Харків», в районі м.Мерефа, водій автомобіля « Таврія», не впорався з керуванням, з’їхав з дороги, та перекинувся. В наслідок ДТП водій автомобіля загинув на місці пригоди.

2. Пожеж: всього – 10, із них: по місту – 5, по області – 5, загиблих – 1: Ізюмський район, с. Левковка, по вулиці Лізи Чайкіної 26, горів приватний будинок. На місці пожежі знайдений труп власника будинку. Причина пожежі з' ясовується.

3. Радіаційний фон – 10 мкр/год.
4. За минулу добу знешкоджено 4 вибухонебезпечних предмети у Харківському (2), Коломакському (1), Краснокутському (1) районах. Знаходяться на контролі 4 заявки.

Начальник управління зв’язку, оповіщення та забезпечення роботи запасного пункту управління начальника ЦЗ (ЦО) Харківської області       В. Покаліцин