Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На дорогах області працює 225 одиниць техніки, а в 128 населених пунктах відновили електропостачання

На дорогах області працює 225 одиниць техніки, а в 128 населених пунктах відновили електропостачання

Про те, як у регіоні усувають наслідки негоди, повідомили в Службі автомобільних доріг та АК «Харківобленерго».

За інформацією САД у Харківській області, станом на 7 ранку на дорогах регіону працювало 225 одиниць техніки та 292 робітники.

«За добу на дорогах державного значення використано 1200 м куб. піщано-сольової суміші, 160 тонн солі, - зазначив перший заступник начальника Служби автодоріг у Харківській області Сергій Пляка. - Проїзд всіма дорогами державного значення забезпечено, затримок у русі не було».

За словами Сергія Пляки, найскладніша ситуація склалася на ділянках у районі села Нестеренки Харківського району (траса Київ – Харків – Довжанський), на дорозі Старий Мерчик – Краснокутськ біля села Скосогорівка Богодухівського району, біля села Грушівка Куп’янського району (дорога Чугуїв – Мілове). 

«За останню добу по області спостерігалися пориви вітру до 20 м/с, товщина снігу складала 45 см. А в місцях, де пориви вітру створювали перемети, товщина сніжного покрову складала до 1,2 м», - розповів Сергій Пляка.

Протягом доби електропостачання поновили в 128 населених пунктах області. За даними на 6-у ранку знеструмленими залишалися 18 населених пунктів. 

Зі 109 знеструмлених ліній електропередачі і 963 підстанцій вже під'єднано 101 ЛЕП і 861 підстанцію. З майже 40 тисяч абонентів, у яких 25 грудня відключилася електрика, вже під'єднано 37 тисяч.