Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Мистецтво Слобожанщини» презентує виставку до Дня фотографа

«Мистецтво Слобожанщини» презентує виставку до Дня фотографа

Традиційна звітна фотовиставка ОГО «Харківський фотоклуб» «FOCUSники» експонуватиметься з 12 липня по 11 серпня.

Цьогоріч це вже 11-а виставка Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб». І традиційно на ній будуть представлені кращі роботи різних стилів, жанрів та напрямів (пейзажна та портретна, панорамна і макро, вулична та сюжетна фотографія) як новачків, так і фотографів з великим стажем, з метою найбільш повно представити зріз сучасної харківської фотографії.

Відкриття виставки - 12 липня о 17:00.

Під час роботи експозиції відбудуться наступні культурологічні заходи:

17 липня о 17:00 - лекція з циклу «Ех libris Михайла Красикова про мистецтво». Тема: «Сторінками «Антології сучасної російської поезії України». Частина 3».

18 липня о 16:00 - перегляд відеозапису євроконцерта в Оксфорді, 2010 р., з колекції Е. Чайки. Диригент – Д. Баренбойм.

24 липня о 17:00 - заключна лекція з циклу «Символізм Священних текстів», тема: «Символізм Корану. Частина 5». Лектор - кандидат філософських наук, релігієзнавець Н.Шелкова.

26 липня о 17:00 - лекція з мистецтва фотографування натюрморту від одного з авторів традиційної звітної виставки Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб» «FOCUSники» Тетяни Бутвиної.

2 серпня о 17:00 – майстер-клас з мистецтва фотографування від авторів традиційної звітної виставки Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб» «FOCUSники».

9 серпня о 17:00 - творча зустріч з авторами традиційної звітної виставки Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб» «FOCUSники».

На усі заходи вхід - вільний.