Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків'яни завоювали 6 медалей на юнацькому чемпіонаті України з велоспорту на шосе

Харків'яни завоювали 6 медалей на юнацькому чемпіонаті України з велоспорту на шосе

Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

У Миколаєві відбувся весняний чемпіонат України з велоспорту на шосе серед юнаків та дівчат у неолімпійських видах програми.

Харківські велосипедисти на першому національному старті нового змагального сезону виграли 2 золоті, 1 срібну та 3 бронзові медалі.

12-річний вихованець велоклубу «Золоті колеса» Валентин Кабашний, підопічний Андрія Дубініна, став переможцем у перегонах з вибуванням і критеріумі, а бронзову нагороду здобув у парних перегонах разом з Андрієм Деркачевим.

У загальному заліку юнацька збірна Харківської області у складі Валентина Кабашного, Андрія Деркачова, Данила Кириченка і Максима Стоцького посіла друге місце, у командних перегонах була п'ятою.

У жіночих змаганнях третій результат у командних перегонах і загальному заліку показали харківські спортменки Алла Білецька, Єлизавета Брагіна, Софія Трубчанинова і Діана Власенкова. Так само Софія Трубчанинова двічі зупинялася в «колесі» від п'єдесталу, посівши четверті місця в перегонах з вибуванням і критеріумі. Єлизавета Брагіна в перегонах з вибуванням показала п'ятий результат.