Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні бадмінтоністи з медалями повернулися з чемпіонату України

Юні бадмінтоністи з медалями повернулися з чемпіонату України

Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

З 22 по 25 березня в Одесі відбувся чемпіонат України з бадмінтону серед юнаків та дівчат  2003 року народження.

Участь у змаганнях взяли 137 спортсменів України, а за його підсумками харків'яни завоювали 1 золоту, 4 срібні та 2 бронзові медалі.

Успішно юні бадмінтоністи Харківщини виступили в одиночній жіночій категорії, де посіли усі призові місця. Чемпіонкою України стала Марія Столяренко, яка у фіналі з рахунком 21:16, 16:21, 21:14 обіграла іншу харківську спортсменку Поліну Бугрову. «Бронзу» в цій категорії здобула ще одна харків’янка Варвара Фролова.

У парній жіночій категорії Марія Столяренко та Варвара Фролова завоювали срібні медалі, поступившись у фіналі миколаївській парі Анастасія Прокопович та Поліна Ткач з рахунком 19:21, 16:21.

Також Варвара Фролова здобула срібну медаль у змішаній парній категорії. В дуеті з харків’янином Віталієм Ревою вона успішно дійшла до фіналу, де з рахунком 11:21, 18:21 програла одеситу В'ячеславу Яковлєву та Поліні Ткач з Миколаєва.

У свою чергу, Полина Бугрова разом з одеситом Миколою Козубенком стали в міксті володарями бронзової медалі.

Ще одну срібну медаль харківські спортсмени завоювали в чоловічій парній категорії. У фіналі Олексій Першин та Віталій Рева поступилися одеському дуету Артем Носов та В'ячеслав Яковлєв з рахунком 16:21, 8:21 та посіли друге місце.