Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У «Бузку» відкриються виставки живопису та вишитих картин

У «Бузку» відкриються виставки живопису та вишитих картин

Експозиції «Дванадцять місяців весни» Наталі Попович-Самусь і «Витончений стібок» можна подивитися з 6 по 15 березня.

«Тема виставки «Дванадцять місяців весни» перегукується з настроєм художниці, з її безпосередністю і вразливістю. Мальовнича палітра відрізняється ніжними і чистими колірними відношеннями. Пастозність деяких робіт створює ілюзію глибини і обсягу», - розповідають організатори.

Наталя Попович-Самусь народилася 10 грудня в місті Ізюм Харківської області. З раннього дитинства захоплювалася малюванням, копіюванням книжкових ілюстрацій. З 1997 по 2002 рік навчалася в Державному педагогічному університеті ім. Сковороди на художньо-графічному відділенні.

Дебютна експозиція Наталі «Місце, де світло» відбулася в 2015 році у виставковому центрі «Бузок».

«Маленька затишна спільнота любителів вишивки запрошує поринути у світ дивовижної краси. Особливість представлених робіт – нестандартна техніка виконання і використання різноманітних оригінальних матеріалів (натуральний шовк, металізовані нитки, нитки ручного секційного фарбування). Разом зі звичними для всіх хрестиками роботи прикрашають різноманітні спеціальні шви і стібки, додаткової чарівності надають кристали Сваровскі, японський бісер, намистини, перлини. Всі роботи вишити на льоні або на тканини рівномірного переплетення», - так розповідають про ще одну виставку, представлену в «Бузку», організатори.

Відкриття експозицій – 6 березня о 17:00.