Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Протягом доби на дорогах області працювало 127 одиниць техніки

Протягом доби на дорогах області працювало 127 одиниць техніки

Для обробки автошляхів протиожеледними матеріалами було використано 104 тонни технічної солі та 1562 куб. м піщано-сольової суміші.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг Харківської області.

«6 лютого вдень спостерігались опади у вигляді снігу в Золочівському, Богодухівському, Краснокутському, Коломацькому, Валківському, Нововодолазькому районах. Там працювала спецтехніка, яка розподіляла піщано-сольову суміш. Близько 23-ї години сніг перейшов з північно-західної частини області на північно-східну. Вночі опади спостерігалися у Великобурлуцькому,  Дворічанському, Куп’янському, Борівському, Ізюмському, Балаклійському районах», - розповіли у САД.

Для оперативного реагування на можливе виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах загального користування області відбувалось цілодобове патрулювання техніки. Так, 6-7 лютого на автошляхах працювало 127 одиниць спецтехніки та 166 робітників дорожнього господарства.

Наразі роботи з оброблення протиожеледними матеріалами проїзної частини доріг продовжуються.

Фахівці закликають автомобілістів дотримуватися правил дорожнього руху, адже гальмівний шлях, коли дорога засніжена або покрита ожеледицею, збільшується у рази.

Нагадаємо, у Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера: 336-77-00.