Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фундамент Красноградського ФОКу готовий до монтажу арки

Фундамент Красноградського ФОКу готовий до монтажу арки

19 грудня заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко ознайомився з ходом будівництва комплексу під час робочої поїздки в район.

На даний момент на об’єкті завершено земляні та бетонні роботи, облаштовано палі та ростверки. Підведено комунікації - теплотрасу, мережі водопостачання та водовідведення та електропостачання. На будівництво завезли обладнання, необхідне для монтажу аркового покриття. Монтаж арки розпочнеться найближчими днями.

За словами голови Красноградської РДА Євгена Третьякова, будівельні роботи проводяться без зупинок, незалежно від погоди.

Ознайомившись з ходом будівництва, Євгеній Шахненко провів нараду з будівельниками та представниками РДА, на якій обговорили терміни виконання робіт, важливі складові процесу та моменти, яким необхідно приділити найбільшу увагу.

У будівлі Красноградського багатофункціонального фізкультурно-оздоровчого комплексу буде облаштоване поле для занять міні-футболом, гандболом, волейболом та баскетболом, яке відповідає європейським стандартам якості. Також тут будуть тренажерна зала, зала для занять аеробікою, роздягальні та інші допоміжні приміщення. Комплекс будується з використанням енергоощадних технологій.

Також у рамках робочої поїздки в Красноградський район Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян.