Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ХОДА системно допомагає підприємствам області розширювати ринки збуту

ХОДА системно допомагає підприємствам області розширювати ринки збуту

Це заявив під час зустрічі з першим заступником голови ХОДА Марком Беккером керівник «Ізюмського комбінату хлібопродуктів» - філії ПАТ «ДПЗКУ» Вісхан Ісламов.

22 листопада Марк Беккер з робочою поїздкою відвідав Ізюмський район. У рамках поїздки він ознайомився з роботою «Ізюмського комбінату хлібопродуктів». Спілкуючись з колективом підприємства, перший заступник голови ХОДА наголосив, що керівник області Юлія Світлична одним із головних пріоритетів у роботі облдержадміністрації визначає сприяння розвитку промисловості. У цьому напрямку на Харківщині проводиться системна робота.

«Ізюмський комбінат хлібопродуктів виробляє 34% від загального обсягу виробництва по області готового комбікорму для тварин. За 10 місяців поточного року комбінат виробив 36,5 тисячі тонн комбікорму», - навів дані Марк Беккер.

Він також зазначив, що за 10 місяців 2017 року підприємство придбало декілька одиниць нового обладнання. Окрім того, на комбінаті було збільшено середньомісячну заробітну плату – на 1200 гривень. Тепер вона складає майже 9 тисяч гривень. Усього на підприємстві працює 180 робітників.

Директор Ізюмського комбінату хлібопродуктів Вісхан Ісламов повідомив, що цього року підприємство відзначає 30-літній ювілей. Комбінат займається виробництвом готових кормів для тварин, що утримуються на фермах, оптовою торгівлею зерном, насінням і кормами.

«Обласна адміністрація системно допомагає підприємствам нашої сфери у розвитку та розширенні ринків збуту, - зазначив Вісхан Ісламов. – Також нам дуже допомагають наради, на яких обговорюють і вирішують проблеми підприємств, беремо участь у різноманітних семінарах».

Цього року на підприємстві також було проведено поточний ремонт. Зокрема, пофарбовано 2, 3, 4 поверхи виробничого корпусу, фасад службово-побутового корпусу, фасад підстанції, будівлю комбікормового цеху, частково відремонтовано покрівлю водонасосної станції, також відремонтовано автобус, вантажний та легковий транспорт, замінено пожежну трубу в комбікормовому цеху, проведено ремонт обладнання, під’їзних доріг та інше.