Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройшла серія семінарів на антикорупційну тематику

У Харкові пройшла серія семінарів на антикорупційну тематику

У тренінгах, які проводилися 31 жовтня на базі ХарРІ НАДУ при Президентові України, взяли участь понад 230 представників органів влади та місцевого самоврядування з усієї області.

Семінари-тренінги проходили в межах всеукраїнської інформаційної кампанії з метою роз’яснення законодавства про конфлікт інтересів. Експертами у них взяли участь представники Національного агентства з питань запобігання корупції, представники ПРООН.

Зокрема, був проведений семінар для державних службовців облдержадміністрації, райдержадміністрацій, територіальних органів центральних органів виконавчої влади обласного та районного рівнів, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів, посадових осіб, юридичних осіб публічного права. Крім того, були проведені семінари для уповноважених з питань запобігання та виявлення корупції, працівників системи безоплатної первинної правової допомоги, а також для представників громадських організацій, які працюють у сфері запобігання та протидії корупції.