Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З понад 100 бійцями тероборони провели спецзаняття

З понад 100 бійцями тероборони провели спецзаняття

На території тренінгового центру Нацполіції відбулося заняття з тактико-спеціальної підготовки з військовозобов’язаними, що складають ядро загонів оборони області.

Тренування було організовано Харківським обласним військовим комісаріатом за участю  Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА.

«Заняття з бійцями територіальної оборони відбулось із залученням кваліфікованих інструкторів з досвідом бойових дій, які надали учасникам теоретичні знання з тактичної медицини, інженерної підготовки, індивідуального захисту від хімічного ураження та тактичної підготовки», - повідомили фахівці обласного військового комісаріату.

Після теоретичної частини учасники заняття закріпили отриманні знання на практиці. Під час проведення занять інструктори створювали умови, наближені до бойових, використовуючи піротехнічні засоби.

«У ході занять військовозобов’язані отримали необхідні знання та навички», - сказав директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексій Максимов.