Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Феськах Золочівського району ремонтують клуб і будують новий спортивний майданчик

У Феськах Золочівського району ремонтують клуб і будують новий спортивний майданчик

Хід робіт на об'єктах перевірив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

За дорученням глави ХОДА Юлії Світличної він відвідав Золочівський район з робочою поїздкою. В одному з найбільших сіл району - Феськи - заступник керівника області зустрівся з місцевими жителями та відвідав об'єкти інфраструктури, що будуються.

Директор Феськівського сільського будинку культури Наталія Лавриненко ознайомила заступника керівника області з ремонтом внутрішнього приміщення клубу. Роботи тут продовжуються, тільки для ремонту підлоги було виділено 70 тис. грн. Також будівля вже опалюється котельнею на альтернативному паливі. У перспективі ремонту потребують покрівля та фундамент будинку культури.

«Дуже красива будівля, але, на жаль, знаходиться в такому стані... Стіни та покрівлю потрібно терміново рятувати. Необхідно змінити кроквяну частину та накрити металопрофілем, також потрібно зробити додаткове вимощення», - зазначив Євгеній Шахненко.

Голова Золочівської РДА Ігор Гурин повідомив, що зараз розробляється відповідний проект.

«Як тільки буде підготовлено документацію, на початку наступного року з обласного бюджету ми виділимо кошти для ремонту покрівлі», - уточнив заступник голови ХОДА.

Він також ознайомився з ходом будівництва в Феськах спортивного майданчика зі штучним покриттям і обговорив з жителями села вирішення проблемних питань. У першу чергу, повідомила голова Феськівської сільської ради Людмила Глух, слід відремонтувати дорогу від населеного пункту до Золочівської траси. Євгеній Шахненко сказав, що наступного року ремонт доріг місцевого значення буде перебувати у віданні ХОДА, та однією з перших у Золочівському районі буде капітально відремонтовано саме феськівську дорогу.

Крім того, обговорили питання вивезення сміття, ремонту каналізаційної станції та відновлення роботи другого автобусного маршруту до Харкова.