Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У лікарнях Харкова знаходяться 6 постраждалих у ДТП на вул. Сумській

У лікарнях Харкова знаходяться 6 постраждалих у ДТП на вул. Сумській

Четверо постраждалих госпіталізовані до міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги, ще двоє - до обласної клінічної лікарні.

«З тих чотирьох, які знаходяться в лікарні швидкої та невідкладної допомоги, двох сестер прооперували, одна з них - у вкрай важкому стані. Ще два пацієнти - в стані середньої тяжкості, - повідомила в.о. начальника Управління охорони здоров'я ХОДА Галина Сіроштан. - Дві пацієнтки обласної лікарні - в задовільному стані, у них були садна, рани, їх обробили. Також провели повне обстеження. Одна з постраждалих - на 20-му тижні вагітності, вагітність збережена, прогноз позитивний».

Нагадаємо, аварія на вул. Сумській сталася близько 20:45 18 жовтня. За інформацією Національної поліції України, автомобіль в'їхав у групу людей, що стояли на тротуарі в очікуванні зеленого світла світлофора. 5 людей загинули на місці. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами») Кримінального кодексу України. За вчинення такого злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Водій-винуватець ДТП затриманий.