Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА підписала розпорядження про початок опалювального сезону

Голова ХОДА підписала розпорядження про початок опалювального сезону

Згідно з документом, у навчальних, медичних та дитячих закладах підключати опалення розпочнуть з 9 жовтня, у житлових будинках – з 15-го.

«Технологічний процес підключення займе від 2 до 10 днів», - відзначила голова ХОДА.

Вона уточнила, що рішення про підключення опалення на об'єктах соцсфери на місцях прийматимуть органи місцевого самоврядування - виходячи з погодних умов. Юлія Світлична підкреслила, що керівники органів місцевої влади, самоврядування та комунальних служб нестимуть персональну відповідальність за ефективність роботи з підключення опалення та швидке реагування на звернення людей.

Також керівник області відзначила, що окрему увагу буде приділено роботі комунальних служб при різкому погіршенні погодних умов та виникненні надзвичайних ситуацій.

«Службам з питань дорожнього комплексу та тепло-, газо-, енергозабезпечення надано доручення сформувати та забезпечити всім необхідним аварійні бригади. Повинен бути резерв техніки, будівельних та паливних матеріалів. Кількісний склад аварійних бригад по всіх службах буде складати понад 2000 працівників», - сказала Юлія Світлична.