Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Продовольча і сільськогосподарська організація ООН реалізує екологічний проект на Харківщині

Продовольча і сільськогосподарська організація ООН реалізує екологічний проект на Харківщині

Про це в ході форуму «Агропорт. Схід. Харків - 2017» повідомили представники Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН.

За інформацією координатора програм розвитку Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (FAO) в Україні Михайла Малкова, 4 жовтня офіційно стартував проект щодо боротьби з деградацією ґрунтів у степовій і лісостеповій зонах України.

«Цей проект реалізує FAO і Глобальний екологічний фонд. Харківська область обрана однією з пілотних», - сказав Михайло Малков.

Довідка. Продовольча і сільськогосподарська організація ООН (FAO) є міжурядовою і спеціалізованою установою ООН, до складу якої входять 194 держави-члени, два асоційовані члени і одна організація-член - Європейський союз. Штаб-квартира FAO знаходиться в Римі (Італія), а представництва організації розташовані більш ніж у 130 країнах. Організація сприяє встановленню партнерських відносин між урядами, бізнес-об'єднаннями, громадянським суспільством і приватним сектором у сфері продовольчої безпеки і розвитку сільського господарства.