Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові урочисто проводили військових правоохоронців до району проведення АТО

У Харкові урочисто проводили військових правоохоронців до району проведення АТО

Про це повідомляють у Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України (м. Харків).

Групу воїнів Харківського зонального відділу Військової служби правопорядку урочисто проводили до району проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей для виконання завдань.

«За понад три роки проведення АТО практично усі наші офіцери та воїни-контрактники побували в районі бойових дій на Донбасі. Більшість з нас по декілька разів направлялися туди. Окремих військовослужбовців за проявлену самовідданість заохочено різними нагородами. Вірю, що ця славна команда також на високому рівні проявить свій професіоналізм, докладе максимум зусиль, аби наблизити мить перемоги над окупантами», - зауважив т.в.о. начальника Харківського зонального відділу ВСП підполковник Дмитро Місюк.

До слів офіцера приєдналися інші командири та начальники, а військовий капелан отець Ігор благословив воїнів на успішну ратну службу.

За словами командування Харківського зонального відділу Військової служби правопорядку, на даний час близько 40 їхніх товаришів по зброї перебувають у районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

«Не дивлячись на чималу кількість наших воїнів, які направляються для посилення сил АТО, ми добре стежимо за дотриманням правопорядку у військових колективах на Харківщині. До того ж досвід, отриманий на Донбасі у надскладних умовах, бійці успішно використовують у пункті постійної дислокації, передають молодим армійцям», - додав   Дмитро Місюк.