Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дев’ять харків'ян боротимуться за медалі Х Всесвітніх ігор

Дев’ять харків'ян боротимуться за медалі Х Всесвітніх ігор

Змагання відбудуться з 20 по 30 липня в польському місті Вроцлав.

«Всесвітні ігри є своєрідним аналогом Олімпійських ігор для неолімпійських видів спорту та також проходять раз на чотири роки. В ювілейних Іграх візьмуть участь близько 4500 спортсменів з понад 100 країн світу та розіграють нагороди в 31 виді спорту», - розповідають в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

Україну представлятимуть 79 спортсменів, які змагатимуться в 20 видах спорту. В п’яти з них боротьбу за медалі поведуть харків’яни Наталя Москвіна та Дмитро Бєдєвкін (стрибки на батуті), Марія Дрбоян та Сергій Соколовський (сумо), Сергій Білий та Євгенія Тішакова (пауерліфтинг), Ксенія Скрипель та Катерина Дєлова (підводний спорт), а також Станіслав Пержановський (таїландський бокс).

Нагадаємо, на минулих Всесвітніх іграх, які влітку 2013 року відбулися в колумбійському місті Калі, збірна України посіла сьоме місце в медальному заліку, завоювавши 9 золотих, 10 срібних та 9 бронзових нагород. Одну з цих медалей здобула харків’янка Наталя Москвіна. В стрибках на батуті в неолімпійській дисципліні – синхронних стрибках, Наталя разом з киянкою Мариною Кийко стала бронзовим призером.