Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські легкоатлети успішно виступили на молодіжному чемпіонаті України

Харківські легкоатлети успішно виступили на молодіжному чемпіонаті України

21 - 22 червня в Кропивницькому проходив чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді, на якому збірна Харківської області посіла третє загальнокомандне місце.

У змаганнях брали участь 355 легкоатлетів з 24 областей України. Харківська область була представлена 21 спортсменом, які здобули 4 золоті, 3 срібні та 3 бронзові медалі.

Чемпіонами України стали Марина Килипко (стрибки з жердиною,4.40 м), Олена Маляренко (біг на 100 м з бар’єрами, 13.67 сек.), Марина Немченко (біг на 5000 м, 16:37.34) та Ярослав Ісаченков (потрійний стрибок, 16.12м).

Срібні нагороди завоювали Оксана Мартинова (стрибки у довжину), Владислав Подавалов (метання диска) та естафетна команда в бігу 4х100м у складі Сергія Резанкова, Анатолія Чорного, Романа Супруна та Ярослава Ісаченкова.

Бронзовими призерами чемпіонату стали Павло Безніс (потрійний стрибок), Лілія Клінцова (стрибки у висоту) та Володимир Тесленко (стрибки з жердиною).

В командному заліку Харківська область із сумою 1490 очок виборола третє місце. Друге було за збірною Дніпропетровської області, а перемогу одержали легкоатлети з Києва.