Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У виставці «Харківщина туристична» візьмуть участь понад 5 тисяч гостей з усієї України

У виставці «Харківщина туристична» візьмуть участь понад 5 тисяч гостей з усієї України

Захід, організований ХОДА, пройде 2 і 3 червня. Про визначні пам'ятки регіону розкажуть понад ста представників сфери туризму області.

«Виставка «Харківщина туристична» збере учасників з 11 областей і 3 міст України, - повідомила директор ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» Валентина Холодок. - Основна мета заходу - розповісти про туристичний потенціал Харківської області, залучити туристів і зламати стереотип про те, що наш регіон цікавий тільки в промисловій та діловій сферах. Ми плануємо обмінятися досвідом з колегами та показати їм туристичну Харківщину. При цьому акцент робитимемо на активних видах туризму: водному, кінному, велосипедному, пішохідному».

За оцінками організаторів, захід відвідають понад 5 тисяч гостей з різних регіонів України. Презентувати область будуть близько 120 стендів, на яких представлять підприємства індустрії активного відпочинку, туристичні агентства, готелі, бази відпочинку, садиби сільського зеленого туризму, національні природні парки, оздоровчі та музейні установи, кафедри туристичного бізнесу профільних вишів.

У рамках презентаційних заходів 2 і 3 червня відбудеться туристична виставка «Харківщина: туристичні відкриття» і інформаційний тур Харківською областю - «Харківщина. Історія в особистостях, подіях та легендах». Тематикою туристичної виставки в 2017 році є активний відпочинок. 3 червня учасники виставки ознайомляться з визначними пам'ятками Харківської області: відвідають меморіальний комплекс «Висота маршала І.С. Конєва», музей у Сковородинівці і Краснокутський район.

Виставка розпочне роботу 2 червня о 10:00 на майданчику презентаційно-виставкового центру «Радмір експохол» (вул. Академіка Павлова, 271) і буде працювати до 18:00. Вхід - вільний.

За додатковою інформацією можна звертатися до Обласного комунального закладу «Харківський організаційно-методичний центр туризму». Директор - Валентина Холодок, тел.:(057) 757-45-13, (097) 553-42-81.