Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сергій Крівчач здобув «бронзу» чемпіонату Європи

Сергій Крівчач здобув «бронзу» чемпіонату Європи

У Польщі відбувся чемпіонат Європи з дзюдо, на якому в командних чоловічих змаганнях бронзову медаль у складі збірної України виборов харків’янин.

Для 20-річного Сергія це був перший дорослий чемпіонат Європи. В особистих змаганнях він, на жаль, поступився в першому поєдинку супернику з Болгарії, а ось успішний виступ у командних змаганнях привів його на медальний подіум.

Чоловіча збірна України, у складі якої у ваговій категорії до 81кг виступав Сергій Крівчач, здолала з рахунком 3:2 команду Німеччини та з рахунком 4:1 - збірну Угорщини, але у півфіналі 2:3 поступилася суперникам з Грузії, які в підсумку стали чемпіонами Європи.

У поєдинку за «бронзу» українці зустрілися з суперниками з Азербайджану, яка вела у рахунку, але в останньому двобої припустилася фатальної помилки, та врешті була дискваліфікована суддями. У свою чергу, збірна України стала бронзовим призером.

В Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА зазначають, що в двобої проти суперника з Грузії Сергій Крівчач отримав ушкодження, але зміг переможно закінчити поєдинок, а також попри травму вийшов на наступний поєдинок проти азербайджанця Руфата Ісмаілова. Поступаючись супернику один бал, харків’янин на останніх секундах перевів поєдинок у додатковий раунд, але виграти «золотий бал», на жаль, не зміг.

Загалом на цьому чемпіонаті Європи українці здобули 2 золоті, 1 срібну та 1 бронзову нагороду.