Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Опалювальний сезон на Харківщині проходить стабільно

Опалювальний сезон на Харківщині проходить стабільно

Про це повідомив директор Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Магдисюк.

За його словами, житлово-комунальний комплекс успішно «пройшов іспити» першими морозами, надзвичайних ситуацій не було зафіксовано.

«На теперішній час в області забезпечено надійне теплопостачання в усіх багатоквартирних будинках із централізованим опаленням, – пояснив Сергій Магдисюк. - Безперебійно тепло подається до шкіл, дитячих садків та інших об’єктів соціальної сфери. Температурній режим відповідає нормі. Якщо виникають будь-які пориви  на тепломережах, намагаємося їх ліквідувати в найкоротший термін. Позаштатні ситуації оперативно усуваються силами аварійно-відновлювальних бригад, які працюють на підприємствах у цілодобовому режимі».

Як розповіли в Департаменті ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА, на період новорічних свят аварійні бригади були приведені в режим підвищеної готовності, забезпечено цілодобове чергування, розроблені плани локалізації наслідків аварійних ситуацій.

«Наш департамент має постійний зв’язок із диспетчерськими службами комунальних підприємств у районах та містах обласного значення. Стале  проходження опалювального періоду знаходиться під постійним контролем», - запевнив Сергій Магдисюк.