Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На манежі «ХТЗ» пройшли чемпіонати області з легкої атлетики

На манежі «ХТЗ» пройшли чемпіонати області з легкої атлетики

В змаганнях взяли участь 177 спортсменів Харківщини.

11 та 12 січня відбувся чемпіонат Харківської області та чемпіонат області серед юніорів з легкої атлетики у приміщенні.

Високий результат в стрибках з жердиною серед жінок показала Марина Килипко. Стрибнувши на висоту 4.40м, вона повторила рекорд області, який їй і належить.

Серед юніорів високий результат в стрибках з жердиною – 5.00 м - показав Тарас Шевцов.

Також високі результати були зафіксовані в бігу на 60м. В змаганнях серед жінок Аліна Калістратова подолала  дистанцію за 7.4 сек. та стала переможницею. Такий же результат на фініші показала і Єва Подгородецька, яка стала чемпіонкою області серед юніорок.

Ці змагання стали етапом підготовки збірних Харківської області до командного чемпіонату України з легкої атлетики у приміщенні, який 27 та 28 січня відбудеться у Запоріжжі, а також до чемпіонату України з легкої атлетики у приміщенні серед юніорів, який у лютому прийматимуть Суми.

В Управлінні зі справ молоді та спорту ХОДА зазначають, що вже 14 та 15 січня змагальну естафету приймуть молодші спортсмени, які розіграють медалі чемпіонату області з легкої атлетики серед юнаків. Змагання також відбудуться в манежі КДЮСШ «ХТЗ».