Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Більшість громадян, які прийшли на прийом заступника голови ХОДА 6 січня, просили допомогти у вирішенні житлово-комунальних та соціально-побутових проблем.

Так, житель селища Буди Харківського району розповів Євгенію Шахненку про проблеми місцевого житлово-комунального комплексу. За словами пенсіонера, вулиця, на якій він живе, не освітлюється, а в зимовий час - не розчищається від снігу. Крім того, на думку заявника, неякісно надаються послуги з вивезення сміття.

«Також хочу попросити допомоги у відновленні водопостачання. Уже кілька років не отримую цю послугу, оскільки не зміг оплатити будівництво додаткового оглядового колодязя при переоснащенні системи. Я - пенсіонер та інвалід, і не маю таких коштів», - розповів заявник.

Заступник керівника області доручив представнику Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА вивчити це питання. Також Євгеній Шахненко вирішив провести в селищі Буди виїзну нараду щодо організації ЖКГ.

«Протягом місяця наші фахівці вивчать озвучені вами проблеми. На початку лютого я особисто планую провести нараду за участю керівників району, селища, депутатів, комунальників і, звичайно ж, місцевих жителів. Питання вивезення сміття, освітлення вулиць, водопостачання повинні бути вирішені», - сказав Євгеній Шахненко.

Всі, порушені в ході прийому питання, Євгеній Шахненко доручив вивчити фахівцям профільних департаментів ХОДА і взяв їх на власний контроль.