Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХНУ ім.Каразіна відбудеться всеукраїнський фестиваль для вчителів

В ХНУ ім.Каразіна відбудеться всеукраїнський фестиваль для вчителів

Захід «Наука на сцені» пройде 19 листопада о 12:00 в колонній залі Північного корпусу університету (м. Свободи, 6).

Європейський фестиваль, у якому бере участь понад 600 педагогів-новаторів з усього світу, відбувається раз на два роки. За півроку до нього кожна країна проводить відбір 10 кращих проектів серед учителів з кожної області, які будуть представляти свою державу на міжнародному фестивалі. Україна стала членом Всесвітньої спілки вчених «Наука на сцені» у червні 2016 року.

Перший відбір української команди відбудеться у Каразінському університеті. За місця у команді змагатимуться 25 учителів з Київської, Харківської, Одеської, Сумської, Вінницької та Донецької областей. До команди журі запрошено міжнародних експертів, а саме – професора Девіда Фітонбі (Великобританія), доктора Леона Юрчича (Хорватія), а також провідних викладачів та вчених з Каразінського університету, НТУ «ХПІ», педагогічного університету ім. Сковороди.

«Ця подія має велике значення у розвитку освіти України та інтеграції вчителів України до міжнародної спільноти. Приймаючи подібні заходи, Харків у котре підтверджує статус інтелектуальної столиці України, яка невпинно підтримує та підвищує науково-освітній рівень нашої держави», - розповідають в університеті.