Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

GIZ визначить переможців проектів з покращення послуг для ВПО

GIZ визначить переможців проектів з покращення послуг для ВПО

У Харкові оголосять переможців конкурсу проектів від німецького уряду, які отримають гранти до 600 тис. гривень.

Відкритий конкурс проектів «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб» реалізується в рамках ініціатив інфраструктурної програми для України на замовлення Уряду Німеччини.

«Мета проекту – покращення якості надання послуг місцевому населенню в територіальних громадах, які приймають значну кількість внутрішньо переміщених осіб», - підкреслюють організатори.

Так, 23 листопада експерти Німецького товариства міжнародного співробітництва Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH оголосять 10 переможців, які отримають гранти з бюджетом до 600 тис. гривень на реалізацію проектів з покращення послуг для ВПО і приймаючих громад.

Захід відбудеться о 10:30 у медіацентрі «Время» (вул.Сумська, 72, 2 поверх).

Акредитація журналістів - за телефоном: (050) 130-70-60.

Учасники:

- Вікторія Белявцева, директор Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації;

- Уве Штумпф, керівник ініціатив інфраструктурної програми для України, що виконуються Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ;

- Андрій Гарбуза, радник програми «Ініціативи інфраструктурної програми для України» GIZ;

- Ірина Косуля, координатор проекту «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО» GIZ.