Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична зустрілася з футболістами та керівництвом команди «Металіст-1925»

Юлія Світлична зустрілася з футболістами та керівництвом команди «Металіст-1925»

Голова ХОДА обговорила зі спортсменами перспективи молодої команди і питання розвитку футболу в Харківській області.

Вітаючи футболістів, Юлія Світлична зазначила, що клуб вже встиг завоювати серця вболівальників, і побажала їм виправдати надії харків'ян.

«Ви граєте за «Металіст 1925», і це відрізняє вас від інших команд, які не входять до Вищої ліги. У вас є особлива підтримка харків'ян, але при цьому на вас лежить велика відповідальність - виправдати очікування вболівальників», - сказала голова ХОДА.

Юлія Світлична зазначила, що обласна адміністрація сьогодні приділяє особливу увагу розвитку спорту в області, надає як моральну, так і суттєву технічну підтримку спортсменам, які представляють регіон на національних і міжнародних першостях. І футбол - один з пріоритетів обласного керівництва.

«Сьогодні ми робимо все, щоб повернути до Харкова великий футбол. Ми активно співпрацюємо з Федерацією футболу України. У жовтні було підписано меморандум між облдержадміністрацією та ФФУ, в рамках якого ми будемо спільно розвивати і популяризувати футбол в регіоні, - нагадала Юлія Світлична. - Вже 15 листопада в Харкові пройде матч збірних України і Сербії. Також разом з футболістами, тренером збірної Андрієм Шевченком, головою ФФУ Андрієм Павелком ми поїдемо до військового госпіталю, щоб підтримати моральний дух наших бійців АТО».

Керівник області також повідомила, що на даний момент робиться все необхідне для того, щоб зробити можливим проведення у 2017 році в Харкові фіналу Кубка України з футболу.

Генеральний директор клубу Володимир Лінке подякував Юлії Світличній за зустріч і моральну підтримку команди.

«Ми раді, що наша команда, яку вже полюбили тисячі харків'ян, викликає інтерес у обласного керівництва. Ми вдячні за те, що ви не байдужі до проблем клубу, і сподіваємося, що разом ми зможемо вирішувати їх з максимальною користю для команди», - сказав Володимир Лінке.

Головний тренер команди Олександр Призетка, в свою чергу, запевнив керівника області в тому, що футболісти зроблять все, щоб виправдати надії харків'ян, які їх підтримують.

«Це молоді хлопці, які вдосконалюються в бою. У тих, хто не зламається, є можливість, крок за кроком підвищуючи свою майстерність, підвищуватися в класі разом з командою», - підкреслив тренер.

Більше фото