Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’яни вибороли нагороди чемпіонату України з греко-римської боротьби

Харків’яни вибороли нагороди чемпіонату України з греко-римської боротьби

Змагання відбулись в приміщенні Школи вищої спортивної майстерності.

Участь в чемпіонаті  взяли близько 300 спортсменів 2000-2002 років народження з 18 областей України та міста Київ. На рахунку харків’ян були 3 срібні та 2 бронзові медалі.

В ваговій категорії до 76кг срібним призером чемпіонату став Руслан Конєв, поступившись у фіналі супернику з Івано-Франківської області Назару Романіву.

Також віце-чемпіоном України став Аркадій Рубін. В ваговій категорії до 85кг харків’янин успішно дійшов до фіналу, але в схватці за «золото» поступився киянину Максиму Королю.

Ще одну срібну нагороду в медальний кошик збірної Харківської області поклав  Владислав Коваленко, який у фіналі вагової категорія до 100кг поступився Олександру Євдокимову з Запорізької області.

Бронзовими призерами чемпіонату стали Микита Алексєєв (вагова категорія до 69кг) та Давід Чебан (вагова категорія до 85кг).

В загальнокомандному заліку збірна Харківської області посіла п’яте місце. Перше було за борцями Рівненської області, друге вибороли спортсмени Донецької області, третє – команда Дніпропетровської області.

Цей чемпіонат став одним з етапів відбору спортсменів до лав кадетської збірної України з греко-римської боротьби, яка в наступному році боротиметься за медалі чемпіонату світу.