Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер відзначив кращих дорожників та працівників галузі автоперевезень регіону

Марк Беккер відзначив кращих дорожників та працівників галузі автоперевезень регіону

27 жовтня в ХОДА пройшов урочистий прийом з нагоди Дня автомобіліста і дорожника.

Заступник голови облдержадміністрації Марк Беккер привітав усіх учасників заходу від імені керівника області Юлії Світличної. Він відзначив, що сьогодні будь-яка галузь виробництва та й у цілому економіка країни залежать від розвитку автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

«Підкреслю, що розвиток автомобільного транспорту, дорожнього транспорту є пріоритетом національної політики України, - сказав заступник керівника області. - Якщо ми подивимося на капітальні інвестиції, до структури яких входять і вкладення, що спрямовані на розвиток дорожнього господарства, то тільки за цей рік область має понад 5 млрд 200 млн грн капіталовкладень. З них 4,4 млрд – будівництво, у тому числі - й будівництво доріг. За цим показником ми посідаємо 2-е місце в Україні».

Також у привітальному слові Марк Беккер відзначив позитивну динаміку, яку демонструє сфера автоперевезень Харківської області.

«Тільки за 9 місяців 2016 року було перевезено понад 30,3 млн тонн вантажів та понад 465 млн громадян. Усі ці показники говорять про ваш професіоналізм. Ми сподіваємося на вас і в майбутньому, - звернувся до дорожників заступник керівника області. – Переконаний, що якість автомобільних доріг та перевезень у Харківській області зросте. Дякую всім вам за роботу. Дякую керівникам, які правильно керують своїми підприємствами і розвивають їх стратегічно, і дякую кожному працівнику, який є у сфері автотранспортних перевезень і дорожнього господарства».

У свою чергу, начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець подякував за роботу своїм колегам та керівництву області.

«Я вдячний як депутатському корпусу області, так і голові ХОДА Юлії Світличній за те, що у всіх наших проектах ми маємо підтримку та контроль за якістю виконання робіт, - сказав Євген Зражевець. - Хочу побажати, щоб всі наші мрії перетворились у плани, а плани - у зручні комфортні магістралі! Зі святом вас, друзі-автомобілісти й колеги!».

У ході урочистого прийому Марк Беккер нагородив кращих працівників сфери автоперевезень та дорожніх господарств регіону.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток автотранспортної галузі та мережі автомобільних доріг України почесні грамоти ХОДА отримали:

- Сергій Бородін - водій філії «Пісочинське ДЕП» дочірнього підприємства «Харківський облавтодор» ПАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України»;

- Сергій Калмиков - головний інженер філії «Куп’янський райавтодор» дочірнього підприємства «Харківський облавтодор» ПАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України»;

- В’ячеслав Назаренко – провідний інженер відділу будівництва, ремонту автомобільних доріг та штучних споруд Служби автомобільних доріг у Харківській області;

- Наталя Тригуб - директор ВАТ «Валківське АТП-16341»;

- Олександр Кухлєєв - фізична особа-підприємець;

- Віктор Шков - водій автотранспортних засобів ТОВ «АТП «Автотранс».

Подяку голови обласної державної адміністрації висловили:

- Ігорю Сінянському - головному бухгалтеру ВАТ «Восток»;

- Сергію Довгополу - начальнику відділу міжнародних перевезень ТОВ «Саноіл»;

- Олегу Болдирєву - заступнику директора – начальнику відділу організації роботи АС ПАТ «Харківське підприємство автобусних станцій»;

- Юрію Бондаревському - водію Кегичівського ДРП філії «Сахновщинський райавтодор» дочірнього підприємства «Харківський облавтодор» ПАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України»;

- Олександру Ключку - машиністу автогрейдера філії «П’ятихатське ДЕП» дочірнього підприємства «Харківський облавтодор» ПАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України».