Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові пройде відбірковий тур фестивалю «Червона рута»

В Харкові пройде відбірковий тур фестивалю «Червона рута»

Обласний етап ХV Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута-2017» відбудеться 5 листопада.

За інформацією організаторів, у харківському обласному конкурсі візьмуть учать близько 100 солістів та гуртів, які виступатимуть у шести музичних жанрах: популярна, сучасна танцювальна, рок, акустична, інша музика та український автентичний фольклор. 

Відбіркові конкурси фестивалю проходять в усіх регіонах України з березня по листопад цього року. Загалом у них візьмуть участь понад 3 тисячі конкурсантів – це близько тисячі гуртів і солістів. У кожній області будуть визначені переможці, які отримають право виступати у фіналі фестивалю 2017 року. 

Дирекція фестивалю «Червона рута» приймає заявки-анкети на участь у відбіркових конкурсах. Для того, щоб зареєструватися та отримати статус конкурсанта, необхідно взяти форму заявки-анкети на сайті фестивалю: www.chervonaruta.info. Заповнену заявку-анкету потрібно надіслати на електронну адресу фестивалю «Червона рута»: chruta@ukr.net або через формуляр зворотнього зв'язку на сайті фестивалю. 

Участь у конкурсі є безкоштовною.