Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Галерея «Бузок» запрошує на виставку харківського художника-косміста

Галерея «Бузок» запрошує на виставку харківського художника-косміста

У малому залі інформаційно-виставкового центру 1 жовтня о 17:00 відкриється експозиція Віталія Сластьяникова «Відображення ілюзії».

«Художник немов переносить на полотно звуки космічних ритмів, і глядач стає причетним до нової краси і нової енергетики. Цей напрямок приваблює художника своєї безмежністю і можливістю цілком віддатися творчості та польоту фантазії. Тому серед його робіт можна побачити не тільки фантастичні світи з глибин розуму, але і пейзажі», - розповідають в галереї. 

Це вже третя виставка картин художника в інформаційно-виставковому центрі.

У великому залі галереї експонуватиметься виставка «У ритмі натхнення» школи-студії «Art-Palitra», яка об'єднала у творчому пориві людей різного віку, різних характерів і професій. 

«Всі вони вчилися творити і створювати нові унікальні твори. Шукали і пробували себе в різних стилях і напрямках», - розповідають організатори.

Виставка «У ритмі натхнення» проходить під керівництвом художника і викладача живопису Дарини Рижкової. На виставці представлені роботи її учнів, виконані в різних жанрах, техніках і стилях олійного живопису.