Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оголошено відбір на участь у другому сезоні проекту «Кадети поліції»

Оголошено відбір на участь у другому сезоні проекту «Кадети поліції»

Проект, організований Всеукраїнським студентським братством «Еліта Нації» за підтримки Харківської обласної державної адміністрації, стартує в жовтні.

Для реєстрації в проекті необхідно заповнити форму.

Для участі в програмі «Кадети поліції» необхідна письмова згода батьків чи піклувальників кадета, довідка про гарний стан здоров’я від лікаря та відсутність заборони на виконання фізичних вправ.

Учасники програми будуть розділені на групи по 15 чоловік. До кожної групи буде приставлений відповідальний керівник. Учасники повинні мати спортивну форму, футболку з шевроном «Кадети поліції», кепку з шевроном «Кадети поліції», спортивне взуття, предмети особистої гігієни - для практичних зайнять та спортивної підготовки. Для теоретичних зайнять - сорочку з шевроном «Кадети поліції» та чорні брюки й туфлі.

Дітям вимушених переселенців, дітям із малозабезпечених сімей, з родин загиблих працівників правоохоронних органів та дітям інших соціально незахищених верств населення спеціальний одяг з шевроном «Кадети поліції» буде надаватися безкоштовно за наявності відповідних документів згідно визначеної квоти.

Довідка. 11 квітня 2016 року між ВСБ «Еліта нації» та Харківським національним університетом внутрішніх справ було підписано «Положення про організацію освітнього процесу за програмою «Кадети поліції», в рамках якої її учасники мають пройти теоретичний курс по основах роботи правоохоронних органів, практичні заняття, фізичні вправи та безпосередньо ознайомитися з роботою патрульної поліції Харківської області.

Навчання за програмою «Кадети поліції» проходить з урахуванням вікових особливостей її учасників. Відповідно до віку вони поділяються на дві групи: від 9 до 13 років - молодші кадети поліції, від 14 до 18 років - старші кадети поліції.