Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер вручив школам Барвінківського району нове обладнання

Марк Беккер вручив школам Барвінківського району нове обладнання

Заступник голови ХОДА привітав із Днем знань учнів загальноосвітніх шкіл № 1 та № 2 в місті Барвінкове.

«Перше вересеня – приємне та водночас сумне свято, - відзначив Марк Беккер, виступаючи на урочистій лінійці у міській ЗОШ І-ІІІст. №1. - Це завжди особливо урочистий і хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, і нелегкий шлях до пізнання для маленьких першокласників, дорога до нових звершень та самостійного життя для випускників. Тож нехай сьогоднішній день стане стартом успішного нового навчального року!»

Директор школи Сергій Чорний відзначив, що цього року коштом районного бюджету в закладі було проведено капітальний ремонт даху, замінені вікна, двері, облаштований пришкільний ганок, а головне – оновлено спортивну залу.

Подарунком до 125-річного ювілею закладу стала нова сучасна мультимедійна дошка, придбана коштом обласного бюджету.

Разом із головою Барвінківської РДА Володимиром Ромахом Марк Беккер також передав два плазмові телевізори для учнівських кабінетів міської ЗОШ №2.

Заступник голови облдержадміністрації відзначив великий обсяг робіт, які проведені в освітніх закладах Барвінківщини.

«Я вітаю і розділяю зусилля районної влади, що спрямовані на підтримку закладів освіти. Інвестиції в освітню галузь – це інвестиції в майбутнє, - відзначив Марк Беккер. - Зроблено за останній рік справді багато, і цей важливий напрямок діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування треба продовжувати».