Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наталя Погребняк перемогла на етапі «Діамантової ліги»

Наталя Погребняк перемогла на етапі «Діамантової ліги»

Про це повідомляють у Департаменті у справах молоді та спорту ХОДА.

25 серпня в швейцарській Лозанні відбувся етап одного з найпрестижніших міжнародних легкоатлетичних змагань - «Діамантової ліги», «золото» якого в жіночій естафеті 4х100м здобули українські легкоатлетки.

Жіноча естафетна команда до складу якої увійшли Олеся Повх, Христина Стуй, Єлизавета Бризгіна та харків’янка Наталя Погребняк подолали дистанцію за 42,67 сек. Своїх найближчих конкуренток - команду Швейцарії - українки випередили на 0.97 сек. Третіми на фініші були полячки 44.12 сек.

Також на цьому етапі «Діамантової ліги» в стрибках у висоту виступив і володар бронзової медалі Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро харків’янин Богдан Бондаренко. На жаль, на цей раз потрапити у призери змагань йому не вдалося. Богдан підкорив планку на висоті 2.32м та посів четверте місце.

Перевершити Богдана змогли американець Ерік Кінард та британець Роббі Грабарз, які також стрибнули на висоту 2.32м, але витратив на це менше спроб. Вони поділили між собою, відповідно, третє та друге місце, а переможцем цього етапу став срібний призер Олімпіади-2016 Мутаз Есса Баршима з Катару - 2.35м.

Зазначимо, що Богдан Бондаренко є лідером цього сезону «Діамантової ліги» в секторі стрибків у висоту. На його рахунку - 29 очок, а у найближчого переслідувача Еріка Кінарда з США - 26 очок.