Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Чугуєві 70 молодих офіцерів вдосконалюють навички

У Чугуєві 70 молодих офіцерів вдосконалюють навички

На базі навчально-авіаційної бригади ХНУПС імені Івана Кожедуба розпочалися двотижневі навчально-методичні збори з офіцерами-випускниками військових вишів 2016 року.

Акцент в проведенні зборів ставитиметься на загальновійськовій та командирській підготовках офіцерів. Також передбачено проведення низки занять за профілем служби молодих лейтенантів.

Планується, що протягом 14 діб офіцери на вогневих стрільбищах, тактичних полях чи полігонах закріплять свої теоретичні знання з виконання службових обов'язків, пов'язаних з виконанням посадових обов’язків.

«До нас прибуло близько 70 офіцерів-випускників цього року, які проходять службу за різними військовими спеціальностями у частинах Повітряних Сил Збройних сил України, - розповів заступник начальника університету полковник Ігор Нікіфоров. - Впевнений, що досвідчені керівники та високопрофесійні викладачі, сучасна навчально-матеріальна база, необхідні побутові умови, як складові ефективної системи підготовки офіцерських кадрів, дозволять нам успішно виконати всі заплановані програмою зборів заходи».

Передбачається, що у проведенні занять візьмуть участь офіцери командування Повітряних Сил Збройних сил України та викладачі профільних кафедр військового університету.

По закінченню зборів кожного офіцера буде оцінено, а викладачі ХНУПС з бойовим досвідом вручать методичні посібники, які молодим лейтенантам знадобляться у майбутньому. Після цього хлопці повернуться до місць проходження служби.