Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До опалювального сезону в Лозовій відремонтують тепломережі

До опалювального сезону в Лозовій відремонтують тепломережі

12 липня в місті відбулася виїзна нарада під головуванням заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка, присвячена підготовці Лозівського району до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років.

У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів обласної адміністрації, представники міськради та райдержадміністрації, сільські та селищні голови, керівники та представники комунальних служб Лозової та Лозівського району.

Учасники засідання обговорили питання, пов'язані з підготовкою господарського комплексу, житлового фонду, дорожнього господарства та об'єктів соціальної сфери Лозівщини до опалювального сезону.

За оцінкою Євгенія Шахненка, в цілому місто та район додержується графіку підготовки до зими. Заступник керівника області також відзначив активну роботу лозівчан щодо розробки проектів розвитку територій та їх участь в міжнародних грантових програмах.

«Лозова - єдине місто в області, яке вибороло право отримати кредит від Європейського інвестиційного банку на реконструкцію тепломереж, - підкреслив Євгеній Шахненко. - Це дуже позитивний досвід, який слід поширювати. Громади мають використовувати всі можливості для відновлення та модернізації інфраструктури, в тому числі - брати участь у міжнародних проектах».

Лозівський міський голова Сергій Зеленський в ході засідання також зазначив, що в цьому році на розвиток соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Лозова з обласного бюджету було виділено понад 20 млн грн.

«Ми вдячні Харківській обласній державній адміністрації та особисто її очільнику Ігорю Райніну за розуміння потреб нашої громади та сприяння у виділенні необхідних коштів», - сказав мер Лозової.