Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Будівництво Вовчанського ФОКу завершать протягом двох місяців

Будівництво Вовчанського ФОКу завершать протягом двох місяців

24 травня заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко ознайомився з ходом робіт на фізкультурно-оздоровчому комплексі.

«Будівництво Вовчанського ФОКу виходить на завершальну стадію. На об’єкті виконані оздоблювальні роботи, в усіх приміщеннях та кімнатах змонтовані системи освітлення та опалення, обладнані санітарні вузли. Наразі на території комплексу проводяться зовнішні роботи: укладається плитка, готується основа під асфальтування під'їзних шляхів», - розповів Євгеній Шахненко.

Він провів на об’єкті робочу нараду із забудовниками та представниками районного керівництва, під час якої обговорили можливі зміни проекту. Зокрема, йшлося про доповнення, пов’язані з потребами громадян з обмеженими фізичними можливостями, для яких необхідно передбачити спорудження в'їзного пандусу та відповідне обладнання санітарного вузла.

Крім того, на території комплексу планується облаштувати дитячий ігровий майданчик.

За словами забудовників, будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу буде завершено до Дня Вовчанська, який відзначають 4 серпня.

«Своєчасне спорудження комплексу є вкрай важливим завданням, адже це - об’єкт обласного рівня. Його потрібно збудувати швидко, але якісно. Процес будівництва знаходиться під постійним контролем облдержадміністрації і буде завершений згідно з встановленим графіком», - підкреслив Євгеній Шахненко.