Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХарРІ НАДУ пройде міжнародний форум «Україна-ЄС»

В ХарРІ НАДУ пройде міжнародний форум «Україна-ЄС»

Відкриття дводенного заходу – 25 травня о 10:00 за адресою: просп. Московський, 75, зала №1, 1-й поверх.

«Мета VІ Міжнародного форуму «Україна – Європейський Союз: новий рівень кооперації» полягає в аналізі концептуальних основ і практичних моделей організації сучасних систем управління в країнах ЄС, творчій адаптації кращого європейського досвіду в процесі демократизації та децентралізації вітчизняної політико-адміністративної системи», - зазначають організатори.

У рамках форуму 25 травня відбудуться два пленарні засідання за темами: «Інтеграція України в ЄС в умовах глобалізації міжнародних відносин» й «Економічна політика ЄС та залучення інвестицій в Україну».

26 травня на учасників заходу чекають літня школа «Інтеграція України в Європейський Союз: виклики та можливості», круглі столи «Реформи в суспільному та політичному житті України як ключовий аспект приєднання до Євросоюзу», «Досвід практичної підготовки фахівців галузі «Публічне управління в європейських структурах» та майстер-клас на тему «Захист права інтелектуальної власності в Україні: імплементація європейських стандартів».

Для участі у форумі запрошені: Генеральний консул Республіки Польща в м. Харків; Почесний консул Федеративної Республіки Німеччина в м. Харків; Почесний консул Литовської республіки; Почесний консул Чеської Республіки; Почесний консул Республіки Албанія в м. Харків; Почесний консул Республіки Словенія; Почесний консул Французької Республіки; Другий Секретар Посольства Держави Ізраїль в Україні, директор Ізраїльського культурного центру в м. Харків; науковці з провідних вишів України та м. Харкова, представники Харківської обласної державної адміністрації, харківські громадські організації, а також державні службовці, аспіранти, докторанти, здобувачі наукових ступенів, випускники Національної академії державного управління при Президентові України.

Акредитація ЗМІ триватиме 25 травня з 9:30 до 10:00 (1-й поверх).

Контактна інформація – за тел.: 732-97-35 (проф. Дмитро Васильович Карамишев), факс: 732-32-66 (Олена Миколаївна Гавриш).

Довідка. Організатори форуму – Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, Харківська обласна державна адміністрація.