Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Макаренкова перемогла на Кубку України з шашок

Юлія Макаренкова перемогла на Кубку України з шашок

Загалом на особисто-командному Кубку України з шашок-64, який пройшов у м.Дніпро, харків’яни завоювали 2 золоті, 4 срібні та 1 бронзову нагороду.

В змаганнях взяли участь спортсмени з 11 областей України, які розіграли медалі в трьох видах гри – класичній, швидкій та блискавичній.

Двічі на найвищу сходинку п’єдесталу пошани підіймалася Юлія Макаренкова. Харків’янка перемогла в блискавичній грі з результатом 14 очок, а також в швидкій грі, набравши в семи турах 13 очок.

По 10 очок в швидкій грі серед жінок набрали Ольга Губарєва з Дніпра та Лідія Олексієнко з Харкова, але за додатковими показниками, харків’янка поступилася суперниці та посіла третє місце.

На рахунку Юлії Макаренкової були ще чотири срібні нагороди. Одну з них вона здобула в особистому заліку класичної гри, поступившись Олені Короткій з Дніпра, а ще три - в командних змаганнях.

Разом з Сергієм Бойком та Владиславом Мазуром вона посіла друге місце в командній швидкій та блискавичній грі, а разом з Сергієм Бойком та Максимом Обелецем виборола «срібло» в класичній грі. Перемогу в усіх цих видах святкувала команда Дніпропетровської області, а третє місце було за киянами.