Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні харків’яни дали концерт для військових Полтавщини

Юні харків’яни дали концерт для військових Полтавщини

Концертну програму «Україна - це я!» творчі колективи 9-го Будинку офіцерів та Державної гімназії-інтернату «Кадетський корпус» показали військовим Полтавського гарнізону.

Власні пісні, написані в зоні проведення військового конфлікту, офіцерам та солдатам заспівав начальник 9-го ГБО, соліст гурту «Екіпаж» майор Олександр Дзиґа. Свої виступи показали вихованці гуртків сучасного танцю 9 ГБО «Ортус» та «Легенда», ліричні пісні виконали солістка 9-го ГБО Дарина Гучек та викладачі Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» Ольга Коваль та Інна Глушко.  

«Нам не складно було подолати півтори сотні кілометрів, аби порадувати армійців, більшість з яких є учасниками АТО. Зауважу, що харківські юні артисти з відповідальністю поставилися до цих гастролей. Адже їм дуже хотілося зробити свій маленький внесок у справу щодо захисту України, - зауважив Олександр Дзига.

По завершенню гастролей юні артисти познайомилися з умовами служби та побуту військовослужбовців Збройних сил України, а також оглянули спеціальну техніку військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту.

За словами Олександра Дзиги, концертну програму «Україна – це я!» планують показати й воїнам Чугуївського та Лозівського гарнізонів.