Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На ремонт траси Чугуїв-Мілове в цьому році спрямують 80 млн грн

На ремонт траси Чугуїв-Мілове в цьому році спрямують 80 млн грн

Відповідну постанову про виділення коштів на ремонти доріг з державного бюджету Кабінет Міністрів України ухвалив 14 березня.

Згідно з постановою, на ремонт доріг Харківської області у 2016 році з державного бюджету планується спрямувати 101,5 млн грн, з яких 80 млн - на продовження робіт на дорозі Чугуїв-Мілове.

Як розповів перший заступник начальника Служби автомобільних доріг в Харківській області Сергій Пляка, ці кошти підуть на капітальний ремонт ділянки траси від селища Шевченкове до Куп’янська.

«Ми визначили для ремонту найбільш пошкоджену на сьогодні ділянку дороги протяжністю 12 км. Вона розташована на відстані між Шевченковим та Куп’янськом. Саме забезпечення комфортного та безпечного проїзду автотранспорту до Куп΄янська є сьогодні одним з наших головних завдань», - зазначив Сергій Пляка.

За його словами, ремонтні роботи проводитимуться з використанням сучасних технологій - таких як холодний ресайклінг та гарячий ремікс.

Нагадаємо, в минулому році Харківською обласною адміністрацією разом зі Службою автомобільних доріг було ініційовано початок ремонтних робіт на автомобільній дорозі державного значення Р-07 «Чугуїв-Мілове». На найбільш зруйнованій ділянці протяжністю 11 км від с. Коробочкине Чугуївського району до кордону Чугуївського та Шевченківського районів виконано роботи з відновлення основи за технологією холодного ресайклінгу, влаштовано вирівнюючий шар покриття на всій протяжності ділянки та верхній шар покриття протяжністю 1 км. Вартість виконаних робіт склала 55,8 млн грн.