Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На енергоефективні заходи в Чугуївській ЗОШ №7 спрямували 600 тис. грн

На енергоефективні заходи в Чугуївській ЗОШ №7 спрямували 600 тис. грн

Хід робіт в навчальному закладі перевірив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко під час робочої поїздки до Чугуївського району.

Чугуївська школа № 7 є одним з об'єктів, роботи на якому проводяться в рамках проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Роботи з утеплення тут почалися ще в 2015 році. Під час візиту до школи Євгеній Шахненко зазначив, що участь чугуєвців в проекті вже приносить позитивні результати.

«У рамках цієї програми в спортивній залі замінили вікна та зробили косметичний ремонт. Вважаю це правильним вирішенням питань, пов'язаних з енергозбереженням та енергоефективністю соціально важливих об'єктів міста», - зазначив Євгеній Шахненко.

За даними заступника міського голови м. Чугуєва з питань діяльності виконавчих органів влади Костянтина Барміна, всього в рамках проекту для школи було виділено 600 тис. грн, включаючи кошти міського бюджету. З цієї суми 240 тис. грн - міжнародна технічна допомога.

Зараз в школі зайняті обладнанням пеллетної котельні, яка буде опалювати навчальний заклад. Євгеній Шахненко зазначив, що робота котельні дозволить значно заощадити кошти і забезпечить якісне опалення школи взимку.