Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В «Бузку» відкривається виставка до Дня Святого Валентина

В «Бузку» відкривається виставка до Дня Святого Валентина

Автори робіт - Світлана і Дарина Денисови - підготували твори на тему кохання. На виставці можна буде придбати сувенірну продукцію художниць, зроблену до цього свята.

«Цей казковий світ кохання вигадали дві художниці - мама і донька. Донька Дарина створює чарівні сюжети на полотнах, а мама Світлана втілює в життя чудові образи за допомогою текстилю», - розповідають організатори.

Картини Дарини Денисової знаходяться в приватних колекціях України, Росії, США, Індії та Ізраїлю. Дарина створює «щасливий» живопис - пише картини в чарівному, романтичному стилі. За останні 2,5 роки картини художниці брали участь більш ніж у 20 виставках, велика частина з яких - персональні.

Світлана Денисова займається з дітьми художньою творчістю і дизайном. П'ятий рік захоплюється авторською текстильною лялькою. Її ляльки знаходяться в приватних колекціях України, Німеччини, США та Ірландії. 

Крім того, 4 лютого о 17:00 в Інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відкривається виставка живопису Уляни Мороз «Скульптурні фантазії». Художниця багаторазово ставала дипломантом і лауреатом міських, міжнародних мистецьких конкурсів, брала участь у пленерах. Роботи Уляни експонувалися на виставках в галереї ХДХШ їм.І. Ю. Рєпіна, ХНАТОБі, в консульствах Росії та Польщі.