Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для представників громад, що прийняли рішення про об'єднання, проведуть тренінг

Для представників громад, що прийняли рішення про об'єднання, проведуть тренінг

Семінар для представників місцевого самоврядування та громадськості пройде в Зміївському районі з 21 по 23 січня в рамках проекту «Підтримка громад зсередини».

Про це повідомила керівник Харківського регіонального Офісу реформ Діана Баринова.

«Планується проведення семінару-тренінгу для представників органів місцевого самоврядування та громадськості 12 громад Харківської області - міст обласного значення та центрів об'єднаних громад, які вже прийняли рішення про об'єднання. У першому семінарі візьмуть участь представники міст Лозова, Чугуїв, Ізюм, Балаклія, Куп'янськ та Первомайський», - уточнила Діана Баринова.

Проект «Підтримка розвитку суспільства зсередини» здійснюється Українським інститутом міжнародної політики у партнерстві з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України в рамках проекту «Українська ініціатива зміцнення суспільної довіри (UCBI)», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Партнерами проекту на території Харківської області є Харківська обласна державна адміністрація та Харківський регіональний Офіс з підтримки реформи місцевого самоврядування та децентралізації повноважень органів виконавчої влади.

Семінар пройде 21 - 23 січня на базі готельного комплексу PARK ROST CLUB у селищі Гайдари Зміївського району. Представники ЗМІ, які бажають висвітлювати захід, можуть звернутися за детальною інформацією до керівника Офісу реформ - Діани Баринової - за телефоном (097) 67-00-100.