Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Краснокутську завершили будівництво каналізаційних мереж на двох вулицях

У Краснокутську завершили будівництво каналізаційних мереж на двох вулицях

Про це повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Магдисюк.

Він зазначив, що на вулицях Першотравневій та Дачній смт Краснокутськ раніше не було централізованої системи водовідведення. З проханням вирішити цю нагальну проблему населеного пункту до голови ХОДА Ігоря Райніна звернулися мешканці Краснокутського району під час зборів місцевого активу 14 серпня 2015 року. Голова ХОДА запевнив краснокутчан, що необхідні роботи буде здійснено вже в 2015 році, на ці цілі з бюджету області було спрямовано понад мільйон гривень.

За даними Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА, згідно з проектом було побудовано понад 740 погонних метрів мережі побутової каналізації та встановлено понад 40 оглядових каналізаційних колодязів.

«Реалізація цього проекту надасть можливість під’єднання до каналізаційної мережі 480 абонентів та суттєво покращить санітарні умови проживання мешканців райцентру», - зауважив Сергій Магдисюк.

Сергій Магдисюк зауважив, що департамент розглядає питання продовження будівництва каналізаційної системи в смт Краснокутськ, відповідні проекти зараз розробляються на районному рівні.