Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В «Бузку» відкриваються Різдвяні виставки

В «Бузку» відкриваються Різдвяні виставки

«Ярмарок щастя» Світлани і Дарини Денисових і «Різні погляди» молодих харківських художників можна побачити в Інформаційно-виставковому центрі (вул. Сумська, 25) з 19 грудня.

«Дарина Денисова створює чарівні сюжети на полотнах, а її мама - Світлана - втілює в життя чудові образи за допомогою текстилю. Вже не перший рік під час новорічних свят картини і ляльки, настільки схожі по своєму позитивному настрою, об'єднуються, і виходить неймовірної краси виставка. На цих виставках завжди панує атмосфера добра і радості», - розповідають організатори.

Дарина Денисова народилася в Харкові. У 2012 році художниця закінчила Академію дизайну і мистецтв з червоним дипломом. Дарина є членом молодіжної Спілки художників України. Картини художниці знаходяться в приватних колекціях України, Росії, США, Індії та Ізраїлю. За останні два з половиною роки картини художниці брали участь більш ніж у 20 виставках, велика частина з яких - персональні.

Значна частина експозиції виставки «Різні погляди» віддана жанру пейзажу, який об'єднує художника і глядача спільним переживанням краси та радості буття. «Живопис, представлений на виставці, зрозумілий всім і не потребує спеціальних коментарів. Реалістичний за формою і романтичний за суттю, він оспівує красу світу і начисто позбавлений «практичних» цілей – соціальної пропаганди, критики або проповіді», - пояснюють організатори.